Lovitură grea pentru Călin Popescu Tăriceanu: Comisia propune încuvințarea începerii urmăririi penală

| 29 mai, 11:37

Comisia juridică din Senat a decis, miercuri, trimiterea unui raport către Biroul permanent pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, urmând ca propunerea să fie votată în plen, a anunţat preşedintele comisiei, Robert Cazanciuc.

Comisia Juridică a Senatului a decis miercuri să recomande senatorilor ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de DNA că a primit mită, indirect, 800.000 de dolari. Au fost 2 voturi „pentru”, 2 voturi „împotrivă” și o abținere.

„Vom propune plenului Senatului efectuarea urmării penale față de dl Tăriceanu, urmând să se decidă în consecință. Titularul acțiunii este plenul Senatului.”, a spus șeful Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc, la Parlament.

"PSD a propus 2 săptămâni în care Comisia juridică să depună un punct de vedere la Biroul permanent, pentru ca cererea DNA să ajungă în plen", a afirmat miercuri vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ