LOVITURĂ NIMICITOARE pentru PSD: rivalii îşi fac partid nou. Ce TRUC exotic folosesc

| 09 mar, 18:08

Grupul de iniţiativă pentru Noul Proiect Social Democrat a decis, în cadrul şedinţei săptămânale a Biroului Naţional de Conducere, înfiinţarea unui nou partid de stânga, cu denumirea Partidul Social Românesc (PSR), anunţă senatorul Mircea Geoană într-un comunicat de presă, transmite Agerpres. Numele este apropiat de cel al Partidului Social Democrat.

"Partidul Social Românesc sprijină munca, creând condiţii de afirmare şi succes în viaţa fiecărui român, indiferent de locul, clasă sau grupul social din care fac parte. PSR va declanşa un război împotriva sărăciei, marginalizării şi excluziunii sociale cu scopul declarat de a crea o nouă voce şi o nouă politică economică a clasei de mijloc. PSR este duşmanul declarat al inegalităţilor şi al efectelor negative ale polarizării sociale, cât şi un aprig apărător al drepturilor angajaţilor din sectorul public şi privat. PSR va repune în centrul societăţii munca, cinstea şi demnitatea fiinţei umane, înlocuind corupţia, minciuna, impostura şi pseudo-cultura, ce domină spaţiul şi discursul public. România are nevoie de talentul şi priceperea tuturor cetăţenilor români, indiferent unde trăiesc şi muncesc, în ţară sau în străinătate'', se arată în documentul citat.

Victor Ponta: Actualele anchete vor schimba din temelii clasa politică și economică

De asemenea, potrivit comunicatului, înfiinţarea PSR ''este un răspuns la grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de stânga din România''.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 09:47
dan slugarescu
lovitura nimicitoare?
truc exotic?
ziarist in pana de inspiratie sau inca un cretin absolvent la SNSPA,clasa Sultanescu sau chiar Palada...?
09 mar, 21:09
yehudy
va rog sa-mi publicati comentariul facut!
apar 2 comentarii, dar este publicat numai 1!
09 mar, 20:43
yehudy
iliescu a condus 4 partide: fsn, fdsn, pdsr si psd. asa ca si geoana a invatat ce trebuie facut.
apropos de denumirile partidelor, partidul lui adolf hitler se numea "partidul national socialist al muncitorilor germani".

ceausecu ne spunea ca Romania are o "democratie unica in felul ei.
iliescu facea apologia "dictatorului iluminat".
09 mar, 20:42
liviuioan
Randunica si LEBADA
Acum cea mai ramas din lebada-gatita la cuptor cu garnitura de varza cumparata de la VIDEANU . Bucuria mare--anul acesta sigur se tine--VANGHELIONUL--invitati, trupa de acrobati-- RARES si COSMIN--care vor prezenta platforma partidului .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ