Lucian Bode: Dacă rămânem în formula de 18 ministere, UDMR va avea două ministere şi vicepremier

| 19 mai, 17:41


Secretarul general al PNL, Lucian Bode a declarat vineri că în cazul în care coaliţia rămâne în formula de 18 ministere, UDMR va avea două ministere şi vicepremier, PNL va avea opt ministere, vicepremier şi SGG, iar PSD va avea opt ministere, premier, vicepremier şi cancelarul guvernului.

 

Liberalul a mai arătat că, dacă pe cele două ministere care revin UDMR va fi agreată o formulă unanim acceptată şi de PSD, şi de PNL, stau la masă. Dacă nu, este decizia domniilor lor, a mai precizat el.
Secretarul general al PNL a fost întrebat dacă există un ultimatum din partea UDMR, că iese de la guvernare dacă nu păstrează Ministerul Dezvoltării. ”
Este foarte simplu, dacă rămânem în formula de 18 ministere, UDMR va avea două ministere şi vicepremier, PNL va avea opt ministere, vicepremier şi SGG, iar PSD va avea opt ministere, premier, vicepremier şi cancelarul guvernului. Dacă pe cele două ministere care revin UDMR se agreează o formulă unanim acceptată şi de PSD, şi de PNL, stau la masă. Dacă nu, este decizia domniilor lor”, a arătat Lucian Bode.
Ministrul de Interne a fost întrebat şi dacă rămâne în Executiv, ţinând cont de problemele pe care le are cu acuzaţiile de plagiat.
”Vă asigur că nu sunt probleme. Acest lucru îl va dovedi instanţa. Toţi ne vom supune votului membrilor BPN. Dacă voi lua o decizie, o voi spune întâi colegilor mei”, a spus Bode.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ