Lucian Bolcaş, declaraţie DURĂ după arestarea lui Vanghelie: Decizie justă

| 14 mar, 10:21

Avocatul Lucian Bolcaș apreciază că arestarea preventivă a lui Marian Vanghelie se justifică legal și moral, arătând că persoanele care au eșuat să-l ancheteze până acum și cele care i-au permis să ajungă la vârful puterii politice poartă și ele, la rândul lor, o culpă morală.

"Este o decizie justă și moral și juridic. Asta și doar dacă pui față în față situația financiară a lui Vanghelie cu situația din sectorul 5", a declarat Bolcaș, sâmbătă dimineață, la Antena 3, trasând o paralelă între sumele imense vehiculate drept mită în dosar și recordul negativ al sectorului 5, considerat cel mai sărac din București.

Bolcaș a arătat că Vanghelie "are mijloace și bani de a influența cursul acestei anchete".

"Arestul preventiv scutește ancheta de ingerințele lui Marian Vanghelie care, de altfel, s-au manifestat și în poziția unor martori care au dat declarții mincinoase până prezent", a punctat avocatul.

"Acuzațiile aduse sunt toate grave, în măsura în care se confirmă, toate atârnă juridic greu în ceea ce privește o eventuală pedeapsă. Ceea ce este mai important este acuzația morală care se aduce celor care ani de zile l-au lăsat să desfășoare această activitate și s-au trezit peste noapte să-l ancheteze, deși o serie întreagă de lucruri era sesizată de multă vreme de mass-media și opinia publică. O a doua acuzație foarte gravă este adresată celor care l-au lăsat să acceadă în ierarhii politice", a mai spus Bolcaș.

INTERCEPTĂRI: Cum plănuia Vanghelie să scape cu ajutorul lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 23:56
PETRE
L.Bolcas...
Hopa !
Ca la Felix,Bolcas ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ