Lucian Bute A PIERDUT la puncte cu Jean Pascal - VIDEO

| 19 ian, 2014

Duminică dimineaţa, la Centre Bell, din Montreal, Lucian Bute a pierdut la puncte meciul de box cu canadianul de origine haitiană, Jean Pascal. Decizia arbitrilor a fost unanimă: 116-112, 117-110, 117-111.

Lucian Bute a suferit a doua înfrângere din cariera de boxer profesionist, de data aceasta în faţa canadianului de origine haitiană Jean Pascal. La 18 luni după ce a pierdut titlul mondial, boxerul nostru a ratat şansa de a se apropia de centura semigreilor, versiunea WBC, iar întrebarea care se pune acum este dacă va mai fi el capabil să continue la nivel înalt în boxul profesionist sau ar trebui să se retragă.

Finalul meciului cu Jean Pascal, când canadianul a fost pe punctul să cadă sub tirul loviturilor lui Bute, îi totuşi dreptul campionului nostru să-i ceară acestuia revanşa. Lucian Bute, care va împlini 34 de ani pe 28 februarie, a fost dominat însă de adversarul în majoritatea timpului, iar decizia arbitrilor de a-l da câştigător pe JEAN PASCAL a fost justă. De altfel, sportivul nostru a câştigat doar reprizele a 2-a, a 4-a şi a 12-a, restul rundelor aparţinându-i canadianului.

Boxer viclean, Jean Pascal a "furat" finalurile de repriză şi a punctat mai mult la capitolul impresie artistică, reuşind de multe ori să lege câte 3-4 lovituri, în timp ce Lucian Bute a fost în multe rânduri destul de imobil şi trimiţând doar lovituri izolate. Acest lucru l-a costat victoria şi chiar Lucian pare să fi conştientizat acest lucru pe finalul meciului, când şi-a dat seama că Pascal a luat un avantaj decisiv la puncte. În consecinţă, din repriza a 11-a Bute s-a năpustit asupra adversarului său şi i-a creat mari probleme.

O dată cu şansa de a juca pentru titlul mondial al semigreilor, Lucian Bute a pierdut şi titlul NABF la categoria semigrea, dar şi şansa de a intra în posesia centurii WBC Diamond.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ