Băsescu: Da, l-am sunat pe Bute să-l felicit. Când pierde nu-l sună nimeni

| 19 ian, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a sunat pe Lucian Bute să-l felicite, ca să-i arate că este lângă el şi la bine şi la rău. Şeful statului a ţinut să precizeze că toata lumea îl felicita când câştiga, dar nimeni când pierdea.

Când câştiga, îl sunau toţi. Când pierde nu-l sună nimeni. L-am sunat eu, am şinut să-l sun chiar dacă a pierdut. Şi faptul că a stat în picioare 12 reprize e un lucru”, a spus şeful statului.

Duminică dimineaţa, la Centre Bell, din Montreal, Lucian Bute a pierdut la puncte meciul de box cu canadianul de origine haitiană, Jean Pascal. Decizia arbitrilor a fost unanimă: 116-112, 117-110, 117-111.

Lucian Bute a suferit a doua înfrângere din cariera de boxer profesionist, de data aceasta în faţa canadianului de origine haitiană Jean Pascal. La 18 luni după ce a pierdut titlul mondial, boxerul nostru a ratat şansa de a se apropia de centura semigreilor, versiunea WBC.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 2014
DDDDD
Unde este Ponta sa-l ancheteze pe Basescu ?
Vad ca Basescu se implica tare de tot, da telefoane, da sfaturi.
Domnule Ponta, nu comentati? Nu luati o pozitie furibunda in fata acestei agresiuni din partea dictatorului Basescu? Din nou BAsescu controleaza Justitia prin Bute?

Felicitari presedintelui pentru gestul omenesc facut !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ