Lucruri pe care nu trebuie să le cumperi noi

| 26 sep, 2013

Tuturor ne place să cumpărăm mobilă, electrocasnice, maşini sau apartamente noi.  Însă există şi obiecte pe care este indicat să le cumpărăm second-hand. ROMANIATV.NET a facut o lista cu cateva lucruri pe care le poti lua şi de la mâna a doua.

Cărţi. O simplă căutare pe net te va convinge ca o carte o poti lua chiar si la jumatate de pret daca nu o iei nou-nouta din librarie. Sunt oameni care isi cumpara o carte si imediat dupa ce o citesc o repun in vanzare pentru a putea sa-si cumpere alta in locul ei.

Animale de companie. Sunt sute de animale care asteapta in adaposturi sa fie adoptate. Pe langa faptul ca nu dai o avere ca sa achizitionezi un pui de rasa, salvezi si un animal care are nevoie de un camin, iar tu iti faci un prieten nou.

Unelte. Daca vorbim de o bormasina sau o drujba, acolo clar, iti trebuie ceva nou, insa, restul uneltelor le poti achizitiona fara probleme si la mana a doua. Ciocanele, surubelnitele sau alte ustensile asemanatoare nu-si pierd calitatile dupa utilizari indelungate.

Jucării pentru copii. Pe masura ce cresc, micutii isi schimba interesul pentru anumite tipuri de jucarii. Fa-ti prieteni cu copii mai mari si mai mici decat al tau si rotiti intre voi jucariile.

In aceeasi categorie intra si hainele pentru copii. Ei cresc rapid, iar pe multe dintre hainute nu apuca sa le poarte de doua ori. Pentru a scapa de cheltuieli exorbitante, poti face schimb de hainute cu prietenii, vecinii, rudele. Incearca si la magazinele de specialitate si vei gasi hainute ca si noi, la un pret mult mai mic.

Instrumente muzicale. Pentru cei care sufera de fobia germenilor, cu siguranta instrumentele muzicale (in special cele de suflat) second hand nu sunt o optiune. Insa, celelalte pot fi adevarate comori. Pe langa faptul ca sunt mai ieftine decat versiunile nou noute de la magazine, instrumentele vechi au un istoric aparte, scrie sfatulparintilor.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ