Ludovic Orban a dezvăluit numărul de filiale judeţene pe care mizează la alegerile din PNL

| 17 dec, 2014

Liberalul Ludovic Orban candideaza pentru functia de co-presedinte al noului PNL, avandu-l contracandidat pe Teodor Atanasiu. Fostul ministru al Transporturilor a dezvaluit, miercuri, intr-un interviu acordat RFI care este numarul filialelor judetene pe al caror sprijin mizeaza in “duelul” cu Atanasiu care va avea loc joi 18 decembrie in cadrul BPN al PNL.

“La ora actuala, aproximativ 30 de filiale judetene din 41 au organizat consultari ale structurilor de conducere de la nivel judetean si in toate aceste filiale in care s-au organizat consultari, fara exceptie, am obtinut majoritati semnificative sau unanimitati in sustinerea candidaturii mele… Cred ca am foarte multe argumente pentru a putea sa castig aceasta competitie si cred ca atuul principal pe care-l am este acela ca eu reprezint o garantie, daca voi ajunge presedinte al Partidului National Liberal, ca PNL va fi principalul partener al presedintelui ales, Klaus Iohannis, in punerea in practica a programului electoral”, a declarat, la RFI, Ludovic Orban.

Deputatul liberal a mai spus ca Teodor Atanasiu ii va deveni un colaborator apropiat dupa ce va castiga sefia PNL: “In privinta domnului Atanasiu, imi este coleg de foarte mult timp in PNL, este un liberal autentic, de-a lungul timpului am colaborat foarte bine. Aceasta competitie este o competitie fair-play in care va castiga cel mai bun. In mod evident, daca voi castiga eu, TEODOR ATANASIU va fi unul dintre principalii mei colaboratori”, a concluzionat Ludovic Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ