Ludovic Orban, atac dur contra lui Băsescu: "Nu mă pricep să dialoghez cu fosile"

| 03 iul, 13:04

Preşedintele PNL Ludovic Orban a reacţionat, duminică la afirmaţiile lui Traian Băsescu în legătură cu achitarea liderului liberal, spunând despre acesta că face comentarii mincinoase.

Orban a adăugat că "nu se pricepe să dialogheze cu fosile".

"E o minciună gogonată toată acea postare. Eu nu am cerut nicio şpagă, dar prefer să nu dialoghez pentru că nu mă pricep să dialoghez cu fosile. Şi din cauza asta prefer să mă refer la lucruri importante pentru România şi nu la comentarii rău voitoare şi lipsite de fundament în realitate", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, într-o emisiune la un post de televiziune.

Fostul preşedinte PMP, Traian Băsescu, a comentat, pe Facebook, condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Niţă, precizând că afaceristul Tiberiu Urdăreanu l-a denunţat pe acesta, Niţă fiind condamnat, în timp ce Ludovic Orban, denunţat tot de Urdăreanu, a fost achitat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ