Ludovic Orban, despre proiectul privind desfiinţarea SIIJ: Căutăm o formulă care să fie sprijinită de comun acord

| 20 iul, 22:33

Liderul PNL Ludovic Orban a precizat că liberalii au aceeaşi poziţie cu privire la proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) şi că este căutată o formulă sprijinită de comun acord cu partenerii din coaliţie.

 

„Căutăm o formulă care să fie sprijinită de comun acord cu partenerii din coaliţie. A  venit domnul Stelian Ion a prezentat o formă, punctul nostru de vedere este că trebuie analizată foarte serios. Căutăm în continuare formula comună”, a afirmat Ludovic Orban, marţi la Parlament.
El a adăugat că nu a fost începută discuţia în coalţie cu privire la rectificarea bugetară.
„Nu s-a început discuţia despre rectificare. Premierul a spus foarte clar ca face o analiză cu ordonatorii principali de credite şi după această analiză împreună cu ordonatorii principali de credite va începe o discuţie în coaliţie pe tema rectificării”, a explicat liderul PNL.

 

Tag-uri: PNL, premier, rectificare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ