Ludovic Orban: "Din punctul meu de vedere, moţiunea este consumată"

| 31 aug, 16:54

Premierul Ludovic Orban a afirmat că moţiunea de cenzură a PSD este "în afara cadrului constituţional" şi, din perspectiva sa, "moţiunea este consumată"

„Moțiunea a fost depusă în sesiune extraordinară, a fost dezbătută și acum urmează dezbaterea în altă sesiune extraordinară. Din punctul nostru de vedere, moțiunea e în afara cadrului constituțional și mi se pare firesc ca ea să nu se dezbată, să nu fie votată.

Așteptăm decizia Curții, care să clarifice această chestiune. Din punctul meu de vedere, moțiunea este consumată, dar sigur că trebuie să așteptăm decizia CCR, pentru că în funcție de ea se poate stabili cu precizie ce va urma”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament, potrivit Digi24.

Întrebat în legătură cu posibilitatea ca votul pe moțiune să fie dat în altă zi, premierul a spus: „De mâine începe sesiunea ordinară. E o altă invenție și năzdrăvănie, să intri cu moțiunea în a treia sesiune, în sesiunea ordinară, după ce ai depus-o într-o sesiune extraordinară, ai citit-o în altă sesiune extraordinară”.

Citeşte şi Augustin Zegrean: Moţiunea de cenzură a PSD trebuie votată până pe 1 septembrie, altfel se încalcă Constituţia

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ