Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban: Votul a fost amânat, nu s-a întrunit cvorumul

| 31 aug, 09:22

Şedinţa de Parlament în care trebuia să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban a fost suspendată în lipsă de cvorum, după ce opoziţia a reuşit să strângă doar 226 de parlamentari, din minimul de 233 necesari.

După ce ședința Parlamentului dedicată moțiunii de cenzură a fost suspendată, luni, la prânz, din cauza absenteismului major (170 parlamentari  prezenți față de 233 necesari), ședința s-a reluat la ora 15.30. Nici după a doua numărătoare nu s-a atins cvorumul de ședință. Au fost prezenți în sală 226 de senatori și deputați.

Moţiunea este intitulată "Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor" şi a fost semnată de 205 senatori şi deputaţi. Partidul Social-Democrat a cerut tuturor parlamentarilor săi să fie prezenţi, însă şapte voturi i-a despărţit de minimul necesar pentru votarea moţiunii.

Citeşte şi Ludovic Orban: "Din punctul meu de vedere, moţiunea este consumată"

La Senat s-a terminat apelul și sunt absenți de la PSD: Roxana Pațurcă și Carmen Dan, în timp ce la Camera Deputaților sunt absenți de la PSD: Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Marian Cucșa (Partidul Republican), Sorin Bota.

Ședința a fost închisă. Moțiunea de cenzură nu s-a mai dezbătut și nu se mai votează, astfel, în sesiunea extraordinară.
"Am procedat la verificarea întrunirii cvorumului legal în vederea exprimării votului asupra ordinii de zi și a sesiunii extraordinare, acesta fiind de 226. Întrucât am constatat inexistența cvorumului nu am putut proceda la supunerea la vot a sesiunii extraordinare. Vă mulțumesc, declar ședința închisă”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.
„PSD nu are 233 de voturi. Am incercat sa creăm o majoritate. Nu s-a facut cvorumul. Nu s-a votat motiunea. Categoric vom lua o decizie politica si vom anunta. In doua zile vom avea un comitet politic national. Sunt discutii pentru ca s-a intrat intr-o sesiune ordinara. Avem dreptul de depune o motiune sau de a vota aceasta motiune”, a declarat Ciolacu.

Grupurile parlamentare ale USR şi PNL au părăsit sala în care ar urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Reprezentanţii UDMR au anunţat că, dacă se va întruni cvorumul, parlamentarii se vor abţine de la vot. Parlamentarii PMP au anunţat deja că nu votează.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului trebuia să dezbată, luni, de la ora 14.00, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, iniţiată de 205 senatori şi deputaţi.

Citeşte şi Premierul Ludovic Orban: "Nu i-aş spune moţiune de cenzură, i-aş spune poţiune de cianură"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 02:55
Jamaaltam
лазерная резка
лазерная резка

лазерная резка
31 aug, 20:56
JerryRep
Watch free videos 18+
About 500 to 1000 adult videos are uploaded each day! - https://videos-for-jerking.me
Watch now on ( videos-for-jerking.me )
anal.straight-sexvideos.com - https://anal.straight-sexvideos.com
bbw.straight-sexvideos.com - https://bbw.straight-sexvideos.com
blowjob.straight-sexvideos.com - https://blowjob.straight-sexvideos.com
college.straight-sexvideos.com - https://college.straight-sexvideos.com
gangbang.straight-sexvideos.com - https://gangbang.straight-sexvideos.com
gay.straight-sexvideos.com - https://gay.straight-sexvideos.com
handjob.straight-sexvideos.com - https://handjob.straight-sexvideos.com
hentai.straight-sexvideos.com - https://hentai.straight-sexvideos.com
interracial.straight-sexvideos.com - https://interracial.straight-sexvideos.com
straight-sexvideos.com - https://straight-sexvideos.com
31 aug, 14:51
CarmenGeods
Размеры полового члена звезд российского шоу-бизнеса
Применение фаллоимитаторов : seks https://big-penis.com.ru/62.html - Имитаторы пениса Советы по применению имитаторов полового члена

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ