Ludovic Orban, după întâlnirea cu Dan Barna: ”Am discutat şi despre o non-beligeranţă între PNL şi USR”

| 26 noi, 19:57

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marţi, după întâlnirea avută cu liderul USR, Dan Barna, că a discutat cu acesta şi despre o non-beligeranţă între cele două formaţiuni în perspectiva alegerilor locale, scrie Agerpres.

 

„Am trecut în revistă prevederile acordului pe care l-am încheiat. Am stabilit un mod de coordonare a acţiunilor la nivel parlamentar. Am discutat despre pregătirea Legii bugetului de stat şi despre câteva elemente din înţelegerea pe care am avut-o privind chestiuni legate de susţinerea în Parlament a legii primarilor în două tururi de scrutin. De asemenea, am abordat problema anticipatelor şi am discutat de îmbunătăţirea colaborării la nivel local între filialele noastre şi despre o non-beligeranţă între formaţiunile noastre politice, în perspectiva alegerilor locale”, a precizat Ludovic Orban.
El a afirmat că pot exista colaborări punctuale acolo unde există această posibilitate în cazul alegerilor locale.
În schimb, preşedintele PNL a susţinut că este prematur să se discute despre această posibilitate în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Capitalei.
„Este prematur să abordăm acest subiect. Abia s-au terminat alegerile prezidenţiale. În mod evident, între noi există o veche colaborare, de trei ani de zile am stat împreună pe băncile Opoziţiei şi ne-am opus împreună tuturor agresiunilor pesediste împotriva economiei, împotriva justiţiei, împotriva percepţiei bune a României la nivel internaţional. Am făcut front comun şi colaborarea noastră continuă”, a afirmat Orban.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ