Ludovic Orban îl face nebun pe premierul Victor Ponta

| 20 sep, 2013

Liderul liberal Ludovic Orban îl atacă din nou pe premierul Victor Ponta prin intermediul Facebook, de data aceasta mult mai dur. Plecând de la impozitul forfetar, Orban îl face nebun pe Ponta și îl întreabă dacă își urăște poporul.

„Impozitul forfetar introdus de PDL si contestat vehement de USL a dus la inchiderea sau suspendarea activitatii a peste 100.000 de firme si la pierderea locului de munca a pesta 250.000 de romani. Chiar PD- ul a recunoscut ca a fost o greseala. Sunteti nebun, domnule Ponta ? Sau ii urati pe romani? Pentru ca numai un nebun sau un om care isi uraste semenii ar incerca sa mai introduca impozitul forfetar dupa un asemenea bilant dezastruos”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Liberalul îl mai acuză pe Ponta că își încalcă promisiunile electorale și cere din nou demisia acestuia.

„Parca si-a varat necuratul coada la Palatul Victoria. Nu trece saptamana fara ca Ponta sa n-o comita. Parca este intr-o goana nebuna sa isi incalce promisiunile electorale si pozitiile publice din perioada de opozitie. Ultima isprava: impozitul forfetar. (...) Ma obligati la inca un vot impotriva si imi dat inca un motiv pentru a imi sustine solicitarea de inlocuire a premierului”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2013
mirela
Betiv IGNORANT-Orban-!
Orban e NEBUN si handicapat mintal-un Rosu la fata ca un betiv drogat ce este -retardatul stie foarte bine ca Impozitul Forfetar e introdus de Maria Grapini si are o formula pe care o apreciaza IMM!nu e ca IF al Pdl!
-nebunu asta stie acest lucru dar ptr ca e INVIDIOS de crapa pe Premier se Preface ca sa=l injure!
-jigodie betiva tU il vtei pe Tariceanu -stim-numai ca Tariceanu a furat la greu si e implicat in Dosare grele despre care sper sa auzim in curand!!!!Rusine bolnavule Orban !OFTICOSULE!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ