Ludovic Orban: ”În fiecare zi descoperim noi bombe în instituţiile publice, noi găuri în buget!”

| 12 noi, 15:43

 

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi, după şedinţa conducerii liberale, că în fiecare zi descoperă ”noi bombe în instituţiile publice, noi găuri în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă”.

 

 

”Am prezentat prima săptămâna a activităţii Guvernului pe care-l conduc, dificultăţile cu care ne confruntăm în preluarea puterii şi, mai ales, problemele fără număr care trebuie rezulvate dtorită incapaciţăţii, indolenţei şi relei voinţe manifesate de fosta guvernare. În fiecare zi descoperim noi bombe plantate în instituţiil publice, noi disfuncţionalităţi ale marilor sisteme, noi găuri în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă, urgenţă. În fiecare zi am fost confruntaţi cu zeci de situaţii care reclamau decizii imediate, care dacă nu ar fi fost luate, ar fi condus la consecinţe extrem de grave în diferite domenii de activitate. Am cerut grupurilor parlamentare sprijin pentru activitatea Guvernului şi am prezentat planurile”, a afirmat premierul, potrivit News.ro.
Anterior, la instalarea ministrului Tineretului şi Sportului, Orban a anunţat că în fiecare zi mai descoperă câte o gaură şi câte o cheltuială care trebuia făcută, enumerând rambursări de TVA de peste 5 miliarde neonorate, întârziate faţă de termenul legal, lucrări de PNDL, situaţii de lucrări avizate spre decontare de peste 5 miliarde, care datează de luni de zile şi niciun leu în buget pentru decontările respective, concedii medicale neplătite de şase luni de zile de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
viewscnt

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ