Ludovic Orban le cere primarilor de orașe să susțină acțiunile guvernului pentru combaterea bolii COVID-19

| 27 iul, 22:15

Premierul Ludovic Orban le-a cerut, luni, reprezentanţilor autorităţilor locale să susţină acţiunile Guvernului pentru combaterea riscului de răspândire a noului coronavirus.

Mesajul premierului Orban a fost transmis la o videoconferinţă cu membrii Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România.

„Eu am doar un mesaj simplu: să fiţi alături de noi în acţiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului. E foarte importantă atitudinea primarilor, măsura în care primarii dau mesaje publice în comunitate şi, de asemenea, nu uitaţi măsura în care actele administrative sunt de natură a reduce riscul epidemiologic. Vă dau un singur exemplu: primăriile emit autorizaţiile de funcţionare pentru foarte multe tipuri de activităţi, noi putem suspenda doar parţial anumite tipuri de activităţi, în timp ce suspendarea autorizaţiilor este atributul exclusiv al primăriei şi vă cer concursul în efortul pe care-l avem pentru a limita răspândirea virusului”, a declarat Ludovic Orban.

Tag-uri: coronaviru, Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iun, 17:40
Cixturo
cialis by cipla
cialis dapoxetine overnight shipping

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ