Ludovic Orban: Obiectivul PNL, alegerile anticipate

| 23 mai, 09:28

Obiectivul PNL este declanșarea de alegeri anticipate. A spus-o chiar președintele liberalilor Ludovic Orban, în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Liderul PNL a explicat și motivul din spatele plângerii penale împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea.

"Am considerat că nu e numai dreptul meu, ci si opbligatia morala să depun această sesizare aici nu e vorba de lucruri mărunte, lipsite de importanţă, aici e vorba de nişte decizii care au aruncat in aer intreaga strategie de politcă externă a României," a declarat preşedintele PNL.

Orban a spus despre Dragnea că este antiromân. Iar deciziile luate de cei doi au aruncat în aer strategia de politică externă a României. "Reacţia lui Dragnea si a PSD a fost o reacţie de om care se simte cu musca pe căciulă. Liviu Dragnea este antiromân, calcă în picioare interesele ţării (...) strict pentru interesul lui personal, să scape de puşcărie, să rămână la putere şi să captureze statul român," a mai afirmat liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ