Ludovic Orban: ”Odată cu alegerea preşedintelui PNL, delegaţii vor stabili programul politic al partidului!”

| 26 aug, 20:15

 

Ludovic Orban a afirmat, la şedinţa Colegiului Director al PNL Neamţ de joi, că odată alegerea preşedintelui PNL delegaţii la Congres vor stabili care este programul politic al partidului.

 

 

 

„Dumneavoastră, toţi cei care veţi fi delegaţi, sunteţi chemaţi să alegeţi preşedintele PNL şi odată cu alegerea preşedintelui PNL, să stabiliţi care-i programul politic al partidului, pentru că moţiunea câştigătoare, moţiunea candidatului care câştigă devine programul politic al PNL. În această decizie, trebuie să cântăriţi cu mare atenţie. Cel care este ales preşedintele PNL este cel care influenţează în mod decisiv evoluţia ulterioară a partidului. El, în primul rând, este ce care dă direcţia, cel care pune pe masă viziunea, cel care are capacitatea de a antrena membrii partidului în acţiunea curentă pentru atingerea obiectivelor. trebuie să vă gândiţi la toate exigenţele la care trebuie să răspundă cel care va fi preşedintele PNL şi vă rog să mă credeţi când vă spun, nu este deloc uşor să conduci şi mai ales să conduci PNL, care este aşa cum este el din geneza foarte complicată şi plină de ocolişuri şi momente de-a lungul istoriei de după 1990 şi mai ales să-l conduci cu rezultate”, a declarat Ludovic Orban.
Liderul PNL le-a spus liberalilor că un exerciţiu bun înaintea votării viitorului preşedinte al formaţiunii este să întrebe oamenii din comunitate cine se bucură de cea mai mare apreciere, respect şi încrede dintre cei doi candidaţi la şefia partidului, pentru că cel care va câştiga alegerile interne trebuie să fie reprezentativ pentru PNL, un brand care reprezintă fibra partidului.
Acesta a vorbit şi de priorităţile viitorului lider al PNL şi anume performanţa guvernării pe plan naţional şi pe plan local, astfel încât formaţiunea să se poată prezenta la şirul de alegeri din 2024 „cu fruntea sus” şi cu şanse ca pNL să rămână principalul partid de guvernare şi cel care are preşedintele României.
El le-am mai solicitat liberalilor prezenţi la şedinţa de la Neamţ să voteze în funcţie de interesul PNL şi nu cel personal şi a amintit că, statutul formaţiunii nu permite darea unui mandat delegaţilor la Congres, indiferent ce decizii sunt luate în şedinţele de colegiu director din fiecare judeţ.

 

Tag-uri: Ludovic Orban, partid, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ