Ludovic Orban: ”Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susţină pe mine, nu ştiu de ce!”

| 06 aug, 19:33

Ludovic Orban a afirmat, la evenimentul de alegeri interne pentru conducerea PNL Sibiu, că nu înţelege de ce Raluca Turcan a luat decizia de a nu îl mai susţine pentru un al doilea mandat la şefia partidului. El a amintit că Turcan a fost vicepremier, mâna lui dreapta, în perioada în care a fost prim-ministru.

 

„Felicitări pentru toată echipa şi pentru Raluca Turcan, dar şi pentru Constantin Şovăială şi pentru vicepreşedintele Daniela Câmpean şi felicitări tuturor primarilor aleşi. Aş fi vrut să vin aici să o susţin pe Raluca Turcan. Din păcate, Raluca Turcan a luat decizia să nu mă mai susţină pe mine, nu ştiu de ce. Raluca Turcan a făcut parte din echipa câştigătoare a PNL şi când am câştigat europarlamentare, am câştigat împreună alegerile locale şi chiar dacă nu am câştigat paralmentarele şi chiar dacă Raluca Turcan a fost mâna mea dreaptă ca vicepremier a luat decizia să nu mă mai susţină. Am încredere în toţi, în dumneavoastră”, a declarat Ludovic Orban, potrivit News.ro.
Organizaţie PNL Sibiu are vineri alegeri interne. În competiţie s-au înscris Raluca Turcan care este susţinută de premierul Florin Cîţu şi Constantin Şovăială care beneficiază de sprijinul lui Ludovic Orban.

 

Tag-uri: Ludovic Orban, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ