Ludovic Orban s-a prezentat la Poliție, în cadrul procedurii controlului judiciar

| 14 apr, 10:14

Ludovic Orban s-a prezentat joi la Secția 23 de Poliție din Capitală, pentru a da cu subsemnatu, în cadrul procedurii de control judiciar care a fost impusă de procurorii DNA.

”Secția 23 de Poliție este cea la care trebuie să mă prezint conform programului dispus de procuror. Nu am niciun fel de informații pe care să vi le furnizez, legate de acest dosar”, a spus  liberalul în fața secției.

Întrebat dacă va contesta măsura controlului judiciar, Orban a declarat că ”rămâne de văzut”.

În ceea ce privește candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, Orban a fost foarte rezervat în declarații. ”Permiteți-mi să nu fac niciun fel de considerație asupra candidatului PNL. Este o decizie luată de BPN, ca atare, este o decizie pe care o respect”, a spus Orban.

Liberalul este urmărire penal și cercetat sub control judiciar de DNA, într-un dosar în care este acuzat că ar fi cerut 50.000 de euro unui om de afaceri pentru a-i trimite la două posturi de televiziune pentru a-i fi promovată imaginea în timpul campaniei electorale.

În urma plasării sale sub control judiciar, Orban și-a retras candidatura de la Primăria Capitalei și a demisionat din funcția de vicepreședinte al PNL și din cea de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ