Ludovic Orban, vizită la DNA

| 08 feb, 12:18

Liderul PNL Ludovic Orban s-a prezentat vineri dimineață la sediul DNA. Aceasta a stat aproximativ 15 minute, după care a plecat fără a face declarații în fața jurnaliștilor.

Amintim că anul trecut, în septembrie, Ludovic Orban a fost audiat la DNA, în calitate de martor, în baza unei sesizări a lui Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă anunța în 7 august că va depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban și a altor 15 liberali, din forurile de conducere ale formațiunii, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid și au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL.

"Voi înainta o plângere penală împotriva domnilor Ludovic Orban, George Ionescu și Dinu Gîndu pentru fraudarea și falsificarea rezultatului votului din data de 11 martie din Consiliul Național, privind desemnarea candidatului partidului pentru funcția de premier", declara atunci Viorel Cataramă, pentru Mediafax.

La vremea respectivă, prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, acuza că, între rezultatele din procesul verbal şi cele anunţate, se constată că au fost transferate către Ludovic Orban un număr de 100 de voturi. În luna martie, PNL decis, în ședința de Consiliu, nominalizarea privind viitorul premier al PNL în persoana liderului formațiunii, Ludovic Orban.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ