Lui Antonescu ”îi put” oamenii simpli

| 28 apr, 2014

În contextul în care inundațiile au pus stăpânire pe mai multe localități din România, președintele PNL, Crin Antonescu, în loc să sară în ajutorul oamenilor, face haz de necaz în fața muncii și a efortului depus de către reprezentanții Guvernului pentru remedierea situației.

Liderul liberal nu se limitează doar la a critica foști colegi de alianță, ci a urmat din noul exemplul oferit de către Traian Băsescu prin a comenta de rău oamenii care se confruntă cu dezastrele naturale.

Întrebat recent de către presă dacă a întreprins vreo acțiune de ajutorare a cetățenilor aflați în dificultate în Teleorman, județul unde Antonescu a fost ales senator, acesta a declarat că nu a fost necesară deplasarea sa în zonele inundate, subliniind în același timp că demersul Premierul Ponta de a-i susține pe cei neajutorați nu era necesar.

„În asemenea situații, în Teleorman sau oriunde în altă parte, (...) nu este nevoie nici prim- ministrul să se ducă, nu este nevoie să se umple o barcă cu miniștri, dacă și mai vorbesc între ei se întâmplă tot felul de lucruri”, a spus Antonescu. Oare de ce au nevoie cei loviți de inundații – de cuvinte urâte aduse la adresa lor?

În viziunea lui Crin Antonescu, a lui Traian Băsescu, MRU, dar și a altor apropiați de-ai președintelui, înjosirea oamenilor nevoiași, dar și tratarea lor cu maximă aroganță  este la ordinea zilei. Nu puține au fost situațiile în care Președintele liberal și acoliții săi au comentat de rău cazurile dramatice ce  s-au petrecut în țară, culmea, chiar și atunci când aveau datoria și responsabilitatea de a ajuta.

Spre exemplu, în februarie 2012, Mihai Răzvan – Ungureanu a criticat foarte dur pe români deoarece aceștia se aflau sub nămeți și cereau autorităților ajutorul! „Este inadmisibil  să ajungi pe străzile unei localități din România și să-i vezi pe militari desfunzând drumurile în timp ce beneficiarii direcți, care sunt și concetățenii noștri, stau în casă la caldură. Și am vazut cu toții, aceasta se întâmplă și la inundații, și la nămeți. Nu se poate așa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârșit!”.

Iar lista poate continua lejer cu declarațiile date în trecut de către Traian Băsescu. În 2005, Președintele susținea la podul Mărăcineni că „A venit apa și l-a luat, a? ‘tu-i papucii mă-sii!”, pentru ca în iulie 2008, la inundațiile din Moldova să i se adreseze unui sinistrat „ești un bolșevic de ultimă speță!”, iar în iulie 2010, la inundațiile din Dorohoi, să îi ceară unui cadru didactic „Hai să renunțăm la țățisme!”.

Drept urmare, lui Crin Antonescu și aliatul său Traian Băsescu, dar și apropiaților lor, „le put” oamenii simpli și încearcă să îi ignore printr-o aroganță iesită din comun și nicidecum nu vor să îi ajute să depășească greutățile vieții!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 2014
anna
Antonescu,ca si alti parveniti se comporta ca si gaina cand se urca pe gard.Zice ca e camila!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ