Şi-a dat în petec grav: Un mare fotbalist român a petrecut Crăciunul cu soţia şi Revelionul cu amanta

| 14 ian, 17:18

Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională şi actual preşedinte la Târgu Mureş, a fost prins cu amanta. În vârstă de 38 de ani, Mara este insurat de 4 ani şi are şi doi copii, dar se pare că asta nu l-a împiedicat să-şi petreacă Revelionul cu o altă femeie, care la rândul ei este şi ea căsătorită. Până acum, fotbalistul s-a ţinut departe de scandalurile mondene.

Fotoreporterii Click au surprins imagini în care şeful de la Târgu Mureş părea fericit alături de familie, petrecând Crăciunul la Predeal, cu soţia şi cei doi copii. La scurt timp după întoarcerea în Bucureşti, pe 28 decembrie 2015, el a plecat cu amanta în Italia, unde au petrecut Revelionul. La aeroport, cei doi şi-au luat toate măsurile de protecţie: au coborât pe rând din taxi, au făcut controlul separat şi s-au întâlnit abia la check-in.

Interesant este că nici unul dintre protagoniştii poveştii nu a negat amantlâcul, dar nici nu a dat detalii. Soţia lui Mara, Dana, nu a vrut să comenteze, lucru de înţeles, având în vedere situaţia în care se află. La rândul lui, şeful de la Târgu Mureş a fost zgârcit cu vorbele. ”Nu prea am ce să vă spun. Haideţi mai bine să lăsăm lucrurile aşa”, s-a limitat Mara să declare.

La fel de succint a fost şi soţul Aurei, amanta fostului fotbalist. Deloc surprins de fotografiile în care nevasta lui apărea alături de Mara înainte de Revelion, când se îmbarcau să plece în vacanţă în Italia, Ciprian ne-a spus:” Nu mi se par foarte concludente pozele şi n-aş vrea să comentez prea mult până nu mă lămuresc. Voi vorbi cu soţia mea şi, dacă voi avea ceva de declarat, o voi face”. Interesant este faptul că Aura i-a intentat divorţ soţului.

Bogdan Mara formează un cuplu cu Dniela Gheorghe încă de acum 13 ani. Au fost logodiţi câţiva ani, apoi au decis să facă pasul cel mare şi s-au căsătorit în 2011. În aceeaşi perioadă, femeia a şi născut gemeni, pe Charlenne Marie si Christian Bogdan, copii pe care şi i-au dorit enorm. Naşii de botez ai micuţilor sunt Dan Petrescu şi soţia acestuia, Adriana.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ