LUNI, termen limită pentru mai multe obligaţii fiscale. Formulare actualizate şi alte detalii pentru contribuabili

| 10 ian, 16:52

Luni, 11 ianuarie, este termen limită pentrumai multe obligaţii fiscale. Este vorba despre depunerea unor declaraţii de menţiuni de către firme prin care fie solicită scoaterea din evidenţă ca plătitor TVA fie înregistrarea în scopuri de TVA în urma depăşirii plafonului de scutire de 220.000 lei.

ANAF a pus la dispoziţie Calendarul obligaţiilor fiscale pe luna ianuarie, pentru contribuabili, cu informaţii despre termenele la care se depun declarațiile de menţiuni, impozitele pe venit, alte formulare actualizate și plăți.

Luni, 11 ianuarie

Depunerea “Declaraţiei de menţiuni”

Formular Delclaratia_010_2014

– persoanele impozabile, a căror perioadă fiscală este luna/trimestrul, care solicită scoaterea din evidenţă ca plătitor de TVA în condiţiile în care un au depăşit cifra de afaceri de 220.000 lei atât în anul 2015, cât şi în anul în curs până la data solicitării.

Articol 310 alineat (7) Cod fiscal, Ordinul Preşedintelui ANAF 3698/2015

Luni, 11 ianuarie

Depunerea “Declaraţiei de menţiuni”

Formular Declaratia_010_2014, Declaratia_070_2013 sau Declaratia_020_2007

– persoanele juridice, asocierile şi alte entităţi fără personalitate juridică, persoanele fizice cu activităţi economice în mod independent sau profesii libere şi de persoanele fizice, altele decât persoanele fizice române care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, în vederea înregistrării în scopuri de TVA în urma depăşirii plafonului de scutire de TVA de 220.000 lei (65.000 euro) în luna precedentă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ