Lupte "regale" cu cocoşi: Fiica lui Mihai I şi soţul recunosc în instanţă că sunt vinovaţi

| 13 iun, 2014

Printesa Irina, una dintre fiicele regelui Mihai I al Romaniei, si sotul acesteia, John Walker, vor pleda vinovati pentru organizarea de lupte intre cocosi, la ferma lor din Oregon.

Potrivit unor documente din dosar, citate de Daily Mail, principesa Irina Krueger Walker si sotul sau au decis sa-si schimbe declaratiile si sa pledeze vinovati la acuzatia ca au gazduit lupte ilegale de cocosi, la ferma lor din SUA.

Principesa Irina a Romaniei si sotul sau, fost adjunct de serif, au fost arestati, in august 2013. Ulterior, magistratii au decis judecarea acestora in libertate, sub monitorizarea anchetatorilor. Initial, la primele audieri, cei doi au pledat nevinovati pentru cele 12 capete de acuzare.

Acestia sunt acuzati, printre altele, de organizarea si gazduirea de lupte cu animale si pariuri, ambele ilegale, la ferma lor din statul american Oregon. Totodata, in urma unorperchezitii facute de anchetatorii americani la ferma suspectilor, au fost descoperite 24 de plante de marijuana si 24 de arme de foc.

Astfel, acestia ar fi incalcat legea privind tratamentul aplicat animalelor, avand in vedere ca pasarilor li se atasau obiecte taioase precum cutite sau lame in timpul luptelor. Ulterior, cocosii care nu mureau sfarseau, de cele mai multe ori, prin a fi ucisi de catre oameni.

Principesa Irina s-a nascut la Lausanne, in 1953, fiind cea de-a treia fiica a reginei Ana si a regelui Mihai I al Romaniei, care a fost obligat sa abdice si a fost trimis in exil, dupa instalarea regimului comunist in tara.

In anii '80, principesa Irina s-a mutat in Statele Unite, unde s-a casatorit. Ulterior, ea a divortat si s-a casatorit cu actualul sot, care ii era vecin si prieten de familie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
Bibi
Vedeti aici toate detaliile cazului
http://nazone.ro/2013/08/printesa-irina-arestata-in-sua.html

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ