M.R. Ungureanu: Forţa Civică va anunţa candidatul la Preşedinţie în toamnă

| 23 iun, 2013

Partidul Forţa Civică îşi va desemna viitorul candidat la preşedinţia României în urma unor alegeri interne, care vor avea loc la nivelul organizaţiilor teritoriale, iar prezentarea sa va fi în toamnă.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat la finalul reuniunii Colegiului director naţional ce a avut loc la Arcuş, în judeţul Covasna, că aceste alegeri interne vor avea loc în vară, dorindu-se ca viitorul candidat al acestei formaţiuni să fie anunţat public în toamnă, cel mai probabil în luna octombrie.

"Este pentru prima dată când un partid procedează în acest fel", a spus Ungureanu, menţionând că ideal ar fi ca persoana nominalizată de Forţa Civică să obţină susţinerea celorlalte forţe politice de dreapta şi să candideze în numele Alianţei Dreptate şi Adevăr.

Întrebat cum apreciază ideea unei posibile candidaturi a unei femei la preşedinţia României, Ungureanu a declarat că "nu face nici un fel de discriminare", nici după gen, nici după etnie, competiţia fiind deschisă tuturor cetăţenilor ţării.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că ar susţine oricând candidatura unei femei din rândul membrelor Forţei Civice şi a evitat să răspundă întrebării legate de posibila sa candidatură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ