Mașină de poliție, împlicată într-un accident în Capitală

| 05 sep, 12:14

O autospecială de poliţie care se deplasa pe şoseaua Colentina a intrat în coliziune cu un autovehicul la intersecţia cu şoseaua Andronache, iar şoferul acestuia a fost rănit uşor, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

"Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe Şos. Colentina, pe linia de tramvai, dinspre Pod Europa către Doamna Ghica, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu Şos. Andronache, a intrat în coliziune cu un autovehicul care se deplasa din sens opus şi a încercat să facă virajul la stânga. Şoferul din autoturism este rănit uşor la prima vedere", scrie în comunicat.

"Se efectuează cercetarea la fata locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a adăugat Brigada Rutieră a Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ