Mașina timpului EXISTĂ și este ascunsă la Vatican

| 08 apr, 2014

Unul dintre cele mai mari secrete pe care le posedă Vaticanul este misteriosul aparat, supranumit Cronovizor, prin care se poate călători în trecut. Cronovizorul este o “maşinărie“ ce captează imagini din trecutul apropiat sau îndepărtat sub forma unor holograme proiectate într-un spaţiu cilindric. Aşa se poate descrie pe scurt invenţia călugărului benedictin Pellegrino Ernetti.

Papalitatea, după ce s-a convins de realitatea existenţei faptelor descrise în Sfânta Scriptură – Biblie referitoare şi la rolul lui Iisus Hristos, deranjată de anumite adevăruri ce nu conveneau bisericii, a ordonat demontarea aparatului şi depozitarea componentelor sale în mai multe locuri secrete pentru a nu mai putea fi refăcut.

Această mașinărie complexă a fost descrisă cu lux de amănunte într-o carte, “Noul mister de la Vatican”, apărută la Paris și semnată de Francois Brune. S-a speculat că tatăl autorului, un renumit teolog francez, a avut o legătură strânsă de prietenie cu inventatorul Cronovizorului, Ernetti. În consecință, autorul, deținând mai multe secrete cu privire la aparatul care poate trimite omul în trecut, a dorit să le facă publice și secretul Vaticanului să devină unul la îndemâna oricui.

Totul a început în 15 septembrie 1952, în Laboratorul Electroacustic al Părintelui Agostino Gemelli de la Universitatea Catolică din Milano. Redând o înregistrare de muzică gregoriană, Ernetti şi părintele Gemelli au descoperit cu uimire o voce străină. Gemelli era convins că e vocea tatălui său, ceea ce i-a şocat pe cei doi.

Cronovizorul era un aparat cu care se putea vedea trecutul. Specialiștii care au avut șansa de a lucra cu interesantul aparat, 12 la număr, au efectuat diverse cercetări asupra evenimentelor istorice. Inițial a fost studiată perioada în care Napoleon cucerea lumea, apoi viața lui Mussolini, pentru ca în cele din urmă să se descopere adevărul despre viața lui Iisus. Scenele erau redate pe un monitor cu lux de amănunte și de cele mai multe ori erau în contradicție cu ceea ce a consemnat istoria. Acesta a fost faptul pentru care s-a hotărât și dezasamblarea aparatului și depozitarea sa într-un loc în care puțini oameni mai au acces.

Cu acest aparat s-au mai putut primi şi planurile unui viitor holdup, putând astfel să prevină Poliţia şi să facă să eşueze operaţiunea. Nu este exclus, în această idee, ca pe viitor să reuşim să înregistrăm orice evenimente petrecute, derulate în mod real.

În acest sens s-ar putea crea o istorie adevărată a omenirii, s-ar putea afla mai uşor autorii unor crime, dar în acelaşi timp s-ar putea afla şi derularea vieţii intime a fiecăruia, ceea ce cred că nu şi-ar dori nimeni. Atunci viaţa pe Pământ şi-ar schimba radical coordonatele. Din această cauză, chiar dacă un asemenea aparat poate deveni o realitate, cu siguranţă el nu va fi folosit pe scară largă, scrie efemeride.ro.

Pe 8 aprilie 1994, Padre Ernetti a murit în Veneţia, nu înainte de a avea parte pe patul de moarte o ultimă vizită din partea Vaticanului. Cronovizorul fusese deja distrus. „Aparatul poate intra în trecutul oricui. Cu el, orice secret e spulberat: secrete de stat, industriale, private. Uşa ar putea fi deschisă şi unui dictator. Am sfârşit prin a cădea de acord că trebuie să dezasamblăm această maşină“, ar fi spus Ernetti, în 1993.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ