Mădălin Voicu și Nicolae Păun, cercetați de Oficiul Antifraudă European

| 22 feb, 19:39

Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt cercetați de Oficiul Antifraudă European(OLAF). Cei de la OLAF ar fi pe urmele senatorilor încă din iulie 2015. Este vorba despre o anchetă făcută în paralel cu cea a Direcției Naționale Anticorupție, informează B1 TV. Potrivit reprezentanților OLAF, în acest caz ar fi vorba despre o fraudă de 4,5 milioane de euro.

Politicianul Nicolae Păun, milionar în euro, este cercetat pentru deturnare de fonduri europene, transmite wowbiz.ro.

Deputatul Nicolae Păun îi reprezintă pe rromi în Parlament și este cercetat alături de Madalin Voicu, pentru deturnare de fonduri europene.

Păun este acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Acesta a scos sume meri de bani și din alte afaceri și deține în prezent un restaurant și mai multe spații comerciale în piața Rahova.

Firma sa denumită Niki Scorpion a făcut profit în ultimii 10 ani, iar cifrele sunt impresionante.  Mai mult, în 2014, firma a avut un profit de 1,67 de milioane de lei, iar câștigul total din 2006 și până în 2014 este de aproximativ 5,5 milioane de euro. 

În cursul anului trecut, firma lui Păun a fost verificată, iar procurorii au găsit o sumă mare de bani, care nu a fost însă justificată. Din acel moment, au început anchetele care îl vizează pe deputat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ