MAE: Ghid pentru suporterii români care merg la meciul Ungaria - România

| 03 sep, 13:04

Suporterii români care intenţionează să meargă la Budapesta pentru a vedea meciul Ungaria-România au la dispoziţie un ghid de călătorie elaborat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care cuprinde informaţii diverse, de la date generale despre ţară, reglementări vamale, până la rutele optime către stadion şi mijloacele de transport în comun cele mai potrivite, transmite Agerpres.

Ghidul, postat pe site-ul MAE, avertizează că este interzisă introducerea în Ungaria de băuturi alcoolice fabricate artizanal, indiferent de cantitate, sau ale căror producători nu deţin o autorizaţie corespunzătoare.

În ceea ce priveşte regimul de circulaţie, MAE aminteşte că în Ungaria este obligatorie folosirea centurii de siguranţă, a scaunului pentru copii şi a fazei de întâlnire pe drumurile publice, în afara localităţilor. de asemenea, legea ungară interzice aparatele anti-radar şi de detectare a radarului, staţiile de emisie-recepţie, în afara celor autorizate şi folosite de transportatori, precum şi folosirea telefonului mobil în timpul condusului fără dispozitive "hands-free".

MAE recomandă respectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice şi avertizează că amenzile sunt mari.

De asemenea, documentul oferă o serie de informaţii despre asigurarea medicală de călătorie şi regimul medical din Ungaria.

Ghidul prezintă detaliat, cu hărţi, rutele optime către Budapesta şi pe cele către stadion, dar şi date despre forţele de ordine, între care se vor afla, potrivit MAE, şi jandarmi români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ