Magazinele Bricostore din România, cumpărate de un grup britanic

| 18 apr, 2013

Cele 15 magazine Bricostore din ţara noastră au fost preluate de cel mai mare lanţ european de magazine de bricolaj, Kingfisher PLC.

Până astăzi, lanţul de magazine Bricostore a aparţinut unui grup francez, iar anul trecut a înregistrat vânzări de 131 milioane de euro şi un profit de 5 milioane de euro. Grupul britanic Kingfisher, care a achiziţionat aceste magazine, a anunţat că acestea vor fi transformate în magazine Brico Depot, după format francez. Directorul Kingfisher a precizat că a ales acest model deoarece s-a dovedit a fi unul de succes atât în Franţa cât şi în Spania.

În urma achiziţionării magazinelor Bricostore din România, grupul Kingfisher a ajuns să deţină aproximativ 1050 de unităţi în 9 ţări din Europa şi Asia.

Magazinele franceze Bricostore au intrat pe piaţa din România în urmă cu 10 ani, iar în prezent avem 15 astfel de magazine, dintre care 4 în Bucureşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ