Mai candidează Antonescu la prezidențiale?

| 20 mai, 2013

Chiar dacă premierul, într-un gest de onoare, a declarat că îl va sprijini în continuare, la firul ierbii, în organizații, faptul că președintele PNL a refuzat să respecte acordul constitutiv al USL nu va putea fi trecut cu vederea așa de ușor.

Scandalurile  care au zguduit USL-ul în ultima perioadă ar putea provoca o retragere pe cât de spectaculoasă, pe atât de neașteptată pentru unii: Crin Antonescu ar putea abandona poziția de candidat oficial al Uniunii la prezidențiale.

Și aceasta pentru că, după ce social-democrații, în frunte cu Victor Ponta, au fost luați la țintă și făcuți albie de porci de către unii dintre colegii de alianță, Crin Antonescu pur și simplu nu mai poate conta pe sprijinul PSD în încercarea de a cuceri dealul Controcenilor. Chiar dacă premierul, într-un gest de onoare, a declarat că îl va sprijini în continuare, la firul ierbii, în organizații, faptul că președintele PNL a refuzat să respecte acordul constitutiv al USL nu va putea fi trecut cu vederea așa de ușor. Iar aceste organizații se vor întreba, pe bună dreptate, de ce s-ar mobiliza pentru ca Antonescu să câștige fotoliul de președinte al României, de vreme ce același Antonescu a arătat în aceste zile că n-are nicun dram de respect pentru PSD?

Or, fără sprijinul acestor organizații, Crin Antonescu n-are nicio șansă de victorie și riscă să se facă de râs în cursa pentru Președinția României. Ceea ce ar aduce automat la pierderea șefiei PNL și la o ieșire pe ușa din dos a politicii românești. Așa că, pentru a-și minimaliza pierderile și a mai salva ce se poate salva, Crin Antonescu ia în serios perspectiva de a-și retrage candidatura la prezidențiale din partea USL și se pregătește să își justifice decizia printr-un discurs împăciuitor, în care va miza pe cartea unității.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2013
Tudor
Ohooo!
Zici ca-i site-ul oficial al PSD, obiectiv.info asta. Un site aparut de neunde, care merge spre nicaieri. Praf! Tandari!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ