Mai mulți protestatari Rezist, ridicați de Poliție din fața Ministerului Justiției

| 21 feb, 12:49

Mai mulți protestatari Rezist, printre care și Marian Ceaușescu, au fost ridicați de Poliție, anunță Realitatea TV.

Aceștia ar fi arunca cu sos de roșii pe fațada sediului Ministerului Justiție. Protestatarii au recurs la aceste gesturi, după ce Tudorel Toader a dat o OUG prin care sunt modificate legile justiției.

Aceștia au fost duși la Secția 17 de Poliție. ”7 persoane au fost ridicate de Poliție”, a afirmat Angi Șerban, de la Corupția Ucide, la Realitatea TV.

Marian Ceaușescu s-a plâns că a fost lovit de jandarmi în momentul în care s-a opus să fie ridicat și dus în dubă.

După ce protestatarii au fost ridicați, câteva zeci de persoane au mers să protesteze în fața Secției 17.

În jur de 30 de persoane au protestat în fața Secției de Poliție și aproape toți protestatarii au fost amendați. ”Vor să facă dosare penale pentru că au dat cu suc de roșii pe treptele de la Ministerul Justiției”, a mai spus Angi Șerban.

Doru Mărieș, președintele Asociației 21 Decembrie 1989, a afirmat la Realitatea TV că protestatarii din secție nu fac declarații. Acesta a spus că Ordonanța de modificare a Legilor Justiției nu face decât să subordoneze clasei politici justiția din România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ