Mai multe ONG-uri se întreabă cum au ajuns pe lista de susținători ai Coaliției fondate de Cumpănașu

| 04 sep, 09:25

Mai multe ONG-uri din Constanța susțin că nu știu cum au ajuns pe lista de susținători ai Coaliției pentru Modernizarea României, fondate de Alexandru Cumpănașu, informează cotidianul local Ziua de Constanța.

Dintre acestea, Fundația Baylor Marea Neagră, Mare Nostrum și Asociația Psihologilor și Psihopedagogilor Procivitas au declarat jurnaliștilor că vor cere ca numele lor să nu mai figureze pe site-ul Coaliției fondate de Cumpănașu.

Luni, Consorțiul Universitaria, Consiliul Rectorilor și zece universități din Consorțiul Academica Plus au anunțat că se vor retrage din CMR. Decizia acestora vine după ce Cumpănașu a anunțat că strânge semnături ca să candideze la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

În iulie, imediat după ce Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a încercat să monopolizeze dezbaterea publică pe tema tragediei din Caracal, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a anunțat într-un comunicat de presă că se retrage din Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), dezavuând comportamentul lui Cumpănașu.

Detalii Aici.

Tag-uri: Cumpanasu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ