Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea noului mall din Capitală

| 27 sep, 2013

Cel mai nou şi aşteptat centru comercial din Bucureşti, Promenada, situat la intersecția arterelor Calea Floreasca, Șos. Pipera și Str. Barbu Văcărescu, îşi va deschide porţile pe data de 17 octombrie, scriu jurnaţiştii de la Economica.net.

Dimineaţa la ora nouă, sute de muncitori lucrează în tot mallul la ultimele finisări. O parte din retailerii care vor deschide aici 140 de magazine au terminat deja amenajarea spaţiilor, rafturile sunt la locul lor, mai lipseşte doar marfa.

Valoarea totală a investiției dezvoltatorului depășește 130 de milioane de euro. Construcția este realizată pe șase niveluri. Primele două etaje subterane ( -3 și -2) vor fi destinate parcării, restul de patru niveluri (din demisol și până în etajul 2) găzduind zona comercială a Promenadei cu o suprafață închiriabilă de 35.000 de mp. În total, centrul comercial Promenada va oferi un număr de 1.300 de locuri de parcare.

Raiffeisen evolution, compania care deţine mall-ul este un dezvoltator imobiliar, cu sediul central la Viena, care operează pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Portofoliul companiei include ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, centre comerciale, hoteluri și proiecte imobiliare mixte. În România, Raiffeisen evolution activează din anul 2003.Compania a dezvoltat și vândut cu succes trei proiecte de birouri: Oracle Tower, Sky Tower și Floreasca City Center Office, toate poziționate strategic, în noul centru de afaceri al Bucureștiului, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, la intersecția a trei artere principale: Calea Floreasca, Șos. Pipera și Str. Barbu Văcărescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ