Mâine se lansează iPhone 5S şi iPhone 5C

| 09 sep, 2013

Apple, unul dintre cei mai mari producători de echipamente electronice şi IT&C, va lansa mâine cea de-a şaptea generaţie a terminalelor iPhone, iar ca o premieră, compania scoate pe piaţă şi o variantă mai ieftină.

Terminalul vine cu  un procesor A7 dual – core de 1.5 Ghz, dar memoria RAM rămâne la 1 GB, suficientă pentru sistemul de operare al Apple, informează ECONOMICA.net.

Noul iPhone 5S, va păstra designul modelului precedent. Va fi mai puternic însă Apple rămâne în spatele Samsung şi HTC care au telefoane foarte puternice în portofoliu.

Una dintre noutăţile aduse de 5S este cititorul de amprentă care duce securitatea la un alt nivel, înlocuind PIN-ul care nu mai oferă un grad ridicat de siguranţă.

Camera principală va avea un senzor de 12 megapixeli şi un flash dublu, iar cea frontală, folosită în general pentru apeluri video va avea un senzor de 2 megapixeli.

Ar putea ieşi în trei variante de culoare, argintiu, negru, iar anul acesta Apple ar putea adăuga şi auriul în noua gamă.

iPhone 5S va avea o memorie internă care ar putea ajunge până la 128 GB şi va integra un modul NFC.

Preţul s-ar putea ridica în Statele Unite ale Americii la 650 de dolari pentru varianta de 16 GB fără abonament, iar cu conectare preţul va fi de 199 de dolari.

Apple va scoate şi o variantă ieftină a terminalului, iPhone 5C, care va fi mult mai slab din punct de vedere al specificaţiilor tehnice şi care s-ar putea vinde în SUA cu 400 de dolari fără abonament şi 99 de dolari cu conectare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ