Mama cercetatului Cherecheș, pe listele PNL

| 20 oct, 14:13

Biroul Permanent al PNL a votat ca Viorica Cherecheș, mama primarului Cătălin Cherecheș, anchetat de DNA, să deschidă lista liberalilor la Maramureș pentru Camera Deputaților.

Liderul filialei Mircea Dolha a justificat alegerea spunând: "Nu suntem în perioada nazistă. Nu are nicio treabă mama pentru că poate fiul a greșit. Domnia sa este o doamnă perfect onorabilă. Doamna medic este managerul celui mai performant spital din țară, foarte recunoscută de cetățenii cărora le-a făcut mult bine. Am reușit să o înscriu în PNL, a fost curtată de mai multe partide, inclusiv de PSD".

La rândul său, președintele PNL Alina Gorghiu a avut o poziție similară: Nu poți judeca oamenii după faptele copiilor lor „majori și vaccinați”, a afirmat Gorghiu.

Pe lista de la Maramureș pentru Camera Deputaților a liberalilor se află și conroversata Anca Boagiu, care este - nota bene - președinte al PNL Sector 2 din București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ