Mama lui Gigi Becali, mesaj pentru preşedintele Iohannis. Ce spune Alexandrina Becali despre graţiere

| 04 ian, 16:53

Alexandrina Becali nu crede că noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, îl va graţia pe fiul ei. Ea a declarat pentru România TV că nu mai vrea să depună la Cotroceni nicio cerere de graţiere, însă totuşi speră că Gigi va fi eliberat cât mai curând.

După aproape doi ani de când Gigi Becali se află în puşcărie şi după o cerere de graţiere respinsă, mama sa deja nu mai speră la ajutorul preşedintelui României, chiar dacă locul lui Traian Băsescu a fost luat de Klaus Iohannis.

"Nu mai depun cerere de graţiere. Ce graţiere? Mai are puţin, de ce să mai depun? Se apropie doi ani şi nu i-au dat drumul. După ce face două treimi din pedeapsă ar trebui să-i dea drumul, aşa e legea", a spus Alexandrina Becali duminică, pentru România TV.

Gigi Becali a fost de Sărbători acasă într-o permisie de 5 zile. Până la eliberare însă, mai e drum lung. Alexandrina Becali a spus însă ce mesaj transmite fiul său: "El zice pace cu toată lumea! Nu vezi cum se roagă tot timpul la Dumnezeu? Fără Dumnezeu nu există mântuire şi nu există pace. Dacă nu ai frică de Dumnezeu nu există mântuire!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ