Ion Cristoiu despre misterul paginii de Facebook a lui Carmen Iohannis

| 05 ian, 10:51

Ion Cristoiu analizează pe blog activitatea online a cuplului prezidenţial şi critică modul în care Carmen şi Klaus Iohannis au ales să comunice cu românii, prin intermediul Facebook, şi nici acela mereu asumat.

După atacul recent la adresa lui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că nu a făcut pentru a câştiga alegerile, în afară de a surâde la televizor, Ion Cristoiu o ia în colimator şi pe Carmen Iohannis. El se arată intrigat că prima doamnă nu a confirmat sau infirmat oficial postările pe o pagină de Facebook care i se atribuie şi spune că acesta nu e un mod oficial de comunicare.

Cristoiu ia în calcul câteva variante referitoare la postările de pe pagina de Facebook Carmen Iohannis.

"Carmen Iohannis a considerat că nu se poate coborî din înălțimea de Primă Doamnă a țării pînă la a da o dezmințire. Zeloși cum sunt cînd e vorba de Favoritul SRI, cei de la Adevărul au sunat la Cotroceni și au întrebat: Nu-i așa că doamna Carmen Iohannis nu putea posta pe Facebook o fotografie care-l surprinde pe Klaus Iohannis într-un moment de mare intimitare? Nu mă miră", este una din ipotezele ziaristului.

Citeşte şi: Mircea Badea o ia peste picior pe soția președintelui Iohannis. Încă un ATAC nedemn lansat de vedeta Antenei 3

A doua este chiar mai dură şi, de fapt, dă de înţeles că prima doamnă minte în privinţa autorului postării şi o aseamănă indirect cu Elena Ceauşescu, cunoscută pentru faptul că se băga mereu în treburile ţării şi era omniprezentă la luarea deciziilor importante pentru români.

"Carmen Iohannis a postat textul și fotografia. Cînd a văzut c-a ieșit scandal, Administrația prezidențială a apelat la șmecheria cu din surse. Dacă vreun ziarist mai curios ar vrea să vadă dacă nu cumva Prima Doamnă a țării minte ca să iasă din încurcătură și ar afla că texul și fotografia au fost postate chiar de distinsa soție, sub semnul unei voințe de a se implica în treburile soțului într-o proporție mult mai mare decît au făcut-o Primele doamne anterioare, i s-ar replica imediat că dezmințirea nu-i aparține lui Carmen Iohannis. Cum toată presa e căzută în limbă după Familia Iohannis, e greu de crezut că vreun ziarist va avea curiozitatea să verifice adevărul despre Facebook-ul doamnei Carmen Iohannis."

Citeşte şi: Ion Cristoiu îi face o ANALIZĂ DURĂ lui Iohannis: El n-a făcut nimic pentru a învinge. A surîs doar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 11:22
Icar
Ionut bine ca cititorii nu sunt cazuti in limba dupa tine!
06 ian, 09:41
gogu
un prost invidios
bai sasaitule!! ma taci drreaqlui , ca tu n-ajungi nici la degetul mic a lui!! de ce n-ai cocurat cu el, daca esti a totstiutor !!! de boouu ce esti !!
06 ian, 07:02
adion
Exprimare
"l-a acuzat că nu a făcut [...], în afară de a surâde"

In rest, greață...
06 ian, 06:08
justitiarul
Ignorarea barfei!
Domnul ziarist Cristoiu, care s-a bucurat o vreme de prestigiu profesional a inceput sa bata campii!
Se pare ca "vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!"

Rusinos pentru orice ziarist sa se preteze la asemenea comentarii incorecte si injurioase!Cred ca a mancat din farfurie cu Vadim!
05 ian, 19:13
ilie
Cristoiule, ai uitat sa scrii:TRAIASCA SI I NFLOREASCA PARTIDUL COMUNIST ROMAN(SAU U.T.C???)
06 ian, 00:17
Silv.-Dumitru
Nea Ilie...
Cum puteţi domnule bănui un astfel de cameleon de lucruri atât de dezonorante? Domnul, ca scrib sub aripa lui Dumitru Popescu- Dumnezeu, n-a făcut decât să-şi servească stăpânii! Asta-i bună, păi ce era să facă? Că are probleme cu limba maternă(?)... nu-i nimic , toţi sunt la fel!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ