Klaus Iohannis face o promisiune NEAȘTEPTATĂ la început de mandat

| 04 ian, 12:27

Președintele Klaus Iohannis afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pe parcursul mandatului său va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră.

Președintele participă duminică dimineața, de la ora 10,00, la slujba de liturghie de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu.

"La ora 10, particip la liturghia duminicală de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă cu hramul Sfânta Treime, din Sibiu. Slujba va fi condusă de Mitropolitul Ardealului și Arhiepiscop al Sibiului, Laurențiu Streza. Potrivit pravilelor Bisericii Ortodoxe Române, în calitate de creștin luteran, voi participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei. Astfel, voi fi alături de toți românii ortodocși care, în primele zile ale anului 2015, se roagă pentru sănătate, înțelepciune și pace. Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră", afirmă Iohannis, în mesajul postat duminică dimineața pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ