Predoiu, premierul din umbră: Nu există tensiuni între mine şi Iohannis

| 03 ian, 16:33
Premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, a vorbit, la Adevărul Live, despre şansele liberalilor de a prelua guvernarea în 2015, despre relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis şi despre linia europeană pe care trebuie să continue România.

"E un an plin de provocări, nu numai politice, ci mai ales economice. Într-un context încărcat, complex, economia naţională a devenit, mai mult ca oricând, o problemă de securitatea naţională. Din punct de vedere economic, noi am ratat multe atuuri în ultimii 25 de ani şi depindem în acest moment în mod covârşitor de economia globală. Nu avem încă un motor economic propriu", a punctat Predoiu.

E bine să intraţi repede la guvernare?

Trebuie să definim ce înseamnă repede. Nimeni nu spune că mâine se poate produce o schimbare politică majoră în România. O schimbare trebuie pregătită cu atenţie. România are nevoie de o guvernare profesionistă, iar acest lucru cere timp. Haideţi să nu ne crispăm. Injecţia de reponsabilitate din 16 noiembrie va produce efecte.
Există tensiuni între dumneavoastră şi preşedintele României?
N-a existat tensiune între mine şi domnul preşedinte Iohannis nici la momentul în care dânsul nu era nici măcar candidat, cum nu există nici acum. Ultimele dialoguri pe care le-am avut au fost în sensul de a ne concentra fiecare pe ce avem de făcut. Nu este un subiect.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ