Din Maldive, Elena Udrea sare direct la gâtul lui Iohannis

| 05 ian, 14:59

Elena Udrea s-a întors din vacanţa petrecută în insulele Maldive cu puteri proaspete. Ea îşi începe anul cu un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că "nu va rezolva problemele din România" prin simpla lui prezenţă la Cotroceni.

Elena Udrea vorbeşte, într-o postare pe Facebook, despre priorităţile pe care le vede ea pentru România şi spune că este nevoie participarea partidelor pentru progresul ţării. Ea nu se afrată încrezătoare în puterile preşedintelui Klaus Iohannis, despre care afirmă că a fost ales "întâmplător" în funcţia de preşedinte, şi critică echipa din spatele lui.

Citeşte şi: Klaus Iohannis face o promisiune NEAȘTEPTATĂ la început de mandat

"După o pauză (cât o vacanţă), ne întoarcem la ale noastre.

Sfârşitul de an 2014 a fost foarte dens şi încărcat de tensiune. De aceea, toată lumea avea nevoie respire. Abia acum începem să ne dezmeticim şi să ne dăm seama ce s-a întâmplat, dincolo de valul de emoţie şi de aşteptările uriaşe.

Adevărul este că simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul întâmplătoare, în funcţia de Preşedinte nu va rezolva problemele cu care se confruntă România. Trebuie doar să ne uităm la oamenii din spatele noului şef al statului, începând cu aceiaşi dintr-un PNL compromis, la consilierii săi şi la atitudinea faţă de Putere pentru a ne da seama că, dacă toate speranţele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele. Fundaţia nu este deloc solidă, pentru că ea se bazează pe interese şi foarte multă ipocrizie.

Şi, totuşi, avem foarte multe de făcut în România: modificarea Constituţiei prin respectarea voinţei românilor, o nouă lege electorală, întărirea şi depolitizarea instituţiilor (poate chiar prin măsuri legislative), o lege care să ajute presa să supravieţuiască în această perioadă economică dificilă fără să fie obligată să cânte în strună Puterii, reforma în Sănătate sau realizarea unor investiţii strategice care să genereze locuri de muncă etc.

PMP îşi ia angajamentul de a fi unul dintre motoarele politice care să genereze răspunsul la aşteptările celor care vor o Românie frumoasă. Nu cred că e însă suficient. De aceea, îi invit pe toţi românii să producă, prin propriul lor exemplu, schimbarea pe care şi-o doresc în ţară.

Vă doresc un 2015 cu dorinţe împlinite!"

Citeşte şi: Elena Udrea a ales o destinaţie exotică pentru Revelion

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

27 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 13:45
dakini
cand prostia face politica!!!
Ceea ce este real este faptul ca fiecare roman TREBUIE SA FACA EL,EA, schimbarea pe care o cere in exterior, doar simpla educatie ... nu ajuta, de multe ori, daca nu este insotita de bun simt si respect fata de traditie...
12 ian, 17:03
Nana Maria
mie chiar nu imi place tipa asta.... celulita si bronzata e tipica tiganilor. Pt cei ce nu stiti, tigancile fac o celulita teribil de dezgustatoare, gropile sint cat oul de bibilica, nu coaja de portocala atat de repulsiva noua. Apoi pt una ce nu a nascut, are sani prea lasati si vergeturi ce nu au cum sa se explice acolo, iar expresia de pe fata e exact ce e si inauntrul lor : dispret cumplit acompaniat de batjocura si generata de inevitabila samanta de rau plasata de Satan-insusi in fii sai tiganii
07 ian, 23:36
gerula
predicat
vai de capul tau !!! vad ca scoti altceva afara nu tara din prapastia adanca de 25 de ani
06 ian, 14:11
back
toanta?
DAR CINE E PROASTA ASTA? ??? muhahahahaaa.........e cam trecuta mamaia........cred ca e si stearpa cateaua asta-))))))))) o fi intrat la menopauza babaciunea ca vad ca delireaza de prin tarile calde.......apropo ,cand intra la puscarie proasta asta?
06 ian, 11:28
Icar
Astea-s femeile democrate, lupta si dezbracate pt. binele poporului!
Frumos Nuti spaima constitutiei!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ