Manager Institutul Marius Nasta: Trei pacienţi COVID de la ATI au venit de la alte spitale cu infecţii nosocomiale

| 11 sep, 22:06

Managerul Institutului de neumoftiziologie „Marius Nasta” din București, Beatrice Mahler, a declarat că din cele şase locuri de la terapie intensivă patru sunt ocupate, iar trei dintre aceşti pacienţi au fost transferaţi de la alte spitale suferind şi se infecţii nosocomiale.

Cei trei pacienți COVID internați la terapie intensivă în spital Marius Nasta au fost aduși cu infecții nosocomiale de la Spitalul Județean Brașov, respectiv de la două alte spitale din București.

Citeşte şi Managerul Spitalului Marius Nasta: Mă îngrijorează vârsta pacienţilor care ajung în ATI

„Atunci când ai pacienți critici, care vin din diverse spitale, care au fost internați în alte terapii în unitățile respective, de foarte multe ori vin încărcați cu o floră de spital. În acest moment avem trei pacienți care au floră multiplu rezistentă, motiv pentru care am limitat internările în terapie intensivă COVID, pentru că este normal să-i tratăm pe cei pe care îi avem”, a declarat Beatrice Mahler la Digi24.

Citeşte şi "Virusul COVID-19 are o modificare a agresivităţii". Avem mai multe forme medii spre severe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ