Manager Spitalul Colţea: Spitalul funcţionează normal. A fost o avarie la centrala de climatizare

| 26 ian, 2014

Spitalul Colţea din Capitală funcţionează normal, iar internările şi tratamentele se fac în continuare, în ciuda unei avarii la centrala de climatizare, a declarat duminică pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Anca Lupu.

"Vreau să fac această precizare întrucât au apărut unele informaţii potrivit cărora în spital nu se pot face internări pentru că sunt probleme cu centrala. Este vorba despre centrala de climatizare care merge pe avarie. Avaria fost provocată din cauza faptului că pe filtre s-a acumulat gheaţă din cauza viscolului. Filtrele sunt schimbate" a spus Anca Lupu.

Ea a mai spus că nu se pune problema să fie afectată activitatea unităţii, iar internările se fac în continuare.

"Orice persoană care necesită spitalizare este internată. Bolnavii care au fost chemaţi pentru tratament sunt trataţi în ambulatoriu sau internaţi, în funcţie de procedurile pe care le urmează. Nu suntem spital de urgenţă, dar orice situaţie medicală identificată în apropierea spitalului este rezolvată de către medicii de la camerele de gardă. Nu se pune problema ca pacienţii să nu fie internaţi sau să fie închise sălile de operaţie, radioterapia, radiologia", a mai precizat managerul unităţii sanitare.

Tag-uri: spitalul coltea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ