Managerul Spitalului din Săpoca: "Totul s-a derulat extraordinar de repede, în doar câteva secunde"

| 20 aug, 16:03

Un bolnav internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din judeţul Buzău a omorât în noaptea de sâmbătă spre duminică alţi patru pacienţi şi a rănit alţi nouă. Acesta a devenit violent şi a lovit cu un obiect metalic luat din spital.

Viorica Mihalaşcu, managerul Spitalul de Psihiatrie Săpoca, a intervenit la Realitatea TV, unde a vorbit despre cum s-a întâmplat totul.

"Azi noapte în jurul orei 3:30, unul dintre pacienţii internaţi la Săpoca într-un episod psihotic a agresat pacienţii din salon cu el şi din cel vecin. Au rezultat 13 victime, 3 decedate la noi în spital. A patra victimă a murit în unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean Buzău, alte 3 traumatisme grave şi 6 victime uşoare. Totul s-a derulat extraordinar de repede, în câteva secunde. Pacienţii sunt monitorizaţi de pesonal, el era internat într-un salon cu regim normal de supraveghere, erau 7 asistente şi 1 medic de gardă, 3 infirmiere şi 3 muncitori, dar totul s-a derulat foarte repede", a spus Viorica Mihalaşcu, managerul Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ