"Mănânc 20 de banane pe zi". Declaraţia şocantă a unei tinere însărcinate în şase luni -FOTO INCREDIBILE

| 13 noi, 2013

O australiancă de 25 de ani, însărcinată în 26 de săptămâni, dezvăluie pe blogul său că mănâncă în jur de 20 de banane pe zi. Ea recomandă şi celorlalţi această dietă neobişnuită, scrie dailymail.

Loni Jane Anthony, o tânâră zveltă în vârstă de 25 de ani şi însărcinată cu primul ei copil, povesteşte pe o reţea de socializare că ea mănâncă banane la micul dejun, la prânz, dar şi la cină. Femeia afirmă că se simte foarte bine şi este plină de energie.

"Nu am început acestă dietă special pentru pierderea în greutate. Am fost foarte bolnavă, mă omoram singură încet, încet. Dacă continuam acel stil de viaţă, mă alegeam cu cancer sau îmbătrânire rapidă. De aceea, faptul că am renunţat la acea mâncare a fost spre binele meu şi nu mi-a fost foarte greu.", scrie blonda de 25 de ani. Tânăra mărturiseşte că înainte mânca numai junk food, consuma alcool şi ieşea foarte des în cluburi.

Australianca spune că la început a adoptat o dietă săracă în grăsimi, cunoscută sub numele de 80/10/10, foarte populară în rândul sportivilor. Dieta a luat acest nume de la aportul alimentar recomandat de nutriţionişti: 80% fructe şi legume, 10% proteine şi 10% grasimi.

Pe blog, ea detaliază meniul ei dintr-o zi obişnuită:

" Micul dejun , de obicei, constă dintr- o masă mono de fructe ( cel puțin o jumătate de pepene , șase sau mai multe portocale mari , struguri , mere , ananas , etc ) . Apoi, între mic dejun şi masa de prânz, consum un suc din şase banane, apa şi poate nişte fructe de pădure sau nucă de cocos. Masa de prânz este formată dintr-o salată mare, sau dacă nu tot dintr-un mono de fructe ce conţine neapărat şase sau mai multe banane. În funcţie de felul cum mă simt, prânzul poate fi format şi doar dintr-un suc mare. Cina este formată de obicei din salata , uneori cartofi la cuptor sau piure de cartofi şi îngheţată de banane."

Tânăra postează foarte des fotografii cu ea pe Instagram, iar reacţiile celor 100.000 de urmăritori nu sunt tocmai pozitive. Multă lume îi spune că această dietă este periculoasă pentru sarcină şi o condamnă pentru lipsa sa de responsabilitate în ceea ce priveşte încurajarea tinerelor spre adoptarea acestor diete extreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ