Mănânci ciocolată sau bomboane cu COCOS? Iată ce NU ţi-a spus nimeni despre acestea

| 09 sep, 2014

Preferată de mulţi dintre noi, ciocolată cu nucă de cocos reprezintă şi o sursă de sănătate. Bogat în proteine, miezul alb al nucii de cocos conține vitamina B, zincfosfor și fier.

Nuca de cocos este unul din cele mai versatile fructe. Dincolo de utilizarile culinare, aceasta a cunoscut de-a lungul timpului nenumarate utilizari gastronomice, de la ghiulele pentru catapulte la instrumente muzicale, de la nasturi pentru camasi la remediu impotriva muscaturilor de rozatoare. Calitatile sale terapeutice se datoreaza proprietatilor antioxidante, antibacteriene, antifungice si antimicrobiene.

Bogata in vitamine, minerale si fibre, nuca de cocos, consumata frecvent, sub orice forma, are capacitatea de a extermina mai multe tipuri de virusuri,

Iata si alte beneficii ale nucii de cocos:

  • Nuca de cocos imbunatateste digestia, dar si absorbtia nutrientilor in organism.
  • Mareste secretia de insulina, reducand complicatiile date de diabet. Este indicata mai ales in cazul supraponderalilor, prevenind obezitatea, dar si in cazul celor care sufera de eczeme, psoriazis si dermatita.
  • Nuca de cocos ajuta si la o mai buna functionare a tiroidei, scazand riscul de boli de inima, reducand nivelul colesterolului.
  • Putini stiu ca nuca de cocos intareste si dantura, micsorand riscul de carii, de boli ale gingiei, insa intarind totodata si oasele, prevenind astfelosteoporoza.
  • Reduce petele de batranete, netezeste si previne ridurile si facea pielea mai ferma, prevenind lasarea acesteia.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 sep, 2014
zzzz
Da ciocolata cu gaina nu e buna?
09 sep, 2014
Rosu Ramona
Cele mai noi locuri de munca!
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ