Marca "Steaua București", evaluată la peste 57 milioane de euro

| 22 feb, 19:09

Marca "Steaua București" a fost evaluată de o comisie a Ministerului Apărării Naționale la circa 57.300.000 de euro, potrivit unui raport înaintat ministrului Apărării.

"Comisia constituită la nivelul Ministerului Apărării Naționale pentru analizarea demersurilor întreprinse până în prezent în direcția valorificării mărcii 'Steaua' și a identificării de soluții legale de utilizare a Complexului Sportiv Ghencea a înaintat un prim raport de etapă ministrului apărării naționale și a propus un set de măsuri care pot fi promovate în perioada următoare pe ambele dimensiuni ale problematicii", informează MApN într-un comunicat transmis luni presei.

Potrivit sursei citate, în conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfășura, în termenul prevăzut de acordul cadru, procedurile pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea mărcii "Steaua București" în perioada 2004 — 2014 și respectiv stabilirea taxei de licență pentru clasa fotbal și ulterior pentru toate celelalte clase și produse din certificatul de marcă.

După finalizarea procesului de calcul al taxelor de licență, CSA Steaua poate demara procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea mărcii.

Legat de stadionul și terenurile de antrenament din Complexul "Ghencea", comisia a informat conducerea MApN cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfășurarea de competiții sportive pentru a face posibilă utilizarea acestuia în condiții de legalitate, se mai arată în comunicat.

Sursa citată precizează că, în conformitate cu mandatul stabilit de ministrul Apărării, comisia monitorizează derularea pe mai departe a acestor proceduri în maniera cea mai transparentă și corectă, rămânând deschisă dialogului cu reprezentanții clubului de fotbal reprezentat de FCSB, care pot contribui cu propuneri concrete și constructive la găsirea cu celeritate a unor soluții practice, conforme cu decizia ÎCCJ și în același timp de natură să promoveze și să sprijine performanța sportivă.

Comunicatul menționează că această comisie, numită de ministrul Apărării, își va continua activitatea până la găsirea soluțiilor legale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ