Marcel Boloş: Luna în care am putea avea această rectificare bugetară este luna august

| 26 iun, 19:59


Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a afirmat că în luna august ar putea să fie făcută rectificarea bugetară şi a adăugat că este în lucru un plan de măsuri pentru a avea încasări suplimentare la buget.

 

„Luna în care am putea avea această rectificare bugetară este luna august, deci e luna în care trebuie să avem rectificarea bugetară pentru ca şi măsurile care o preced să-şi poată produce efectele cel puţin cu data de 1 septembrie. E limpede că avem nevoie de acest plan de măsuri fiscal-bugetare şi urmează să le prezentăm în curând. Ele sunt analizate la nivelul Ministerului de Finanţe, continuăm şi în această săptămână cu această analiză”, a afirmat luni Marcel Boloş.
El a mai spus că „nu am avut o perioadă în care să avem foarte multe declaraţii în spaţiul public, dar continuăm cu această analiză mai ales pe zona de utilizare a fondurilor publice şi de gestionare eficientă a banilor statului”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ