Marcel Ciolacu a anunţat că, după ce nu va mai fi preşedinte al PSD, nu îşi va înfiinţa un alt partid ca alţi foşti lideri

| 27 iul, 20:11

 

Marcel Ciolacu a precizat că nu se va gândi să înfiinţeze un alt partid, după ce nu va mai fi preşedinte al PSD, cum au făcut alţi foşti lideri social-democraţi, cum ar fi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

 

 

 

„Trebuie să fiţi cu ochii pe organizaţiile dvs, pentru că dacă seniorii greşesc şi întorc lumea împotriva lor, nu fac neapărat numai pe pielea lor, o fac pe viitorul vostru. Mulţi dintre ei şi-au terminat pâinea lor. Au considerat că sunt eterni. Fals. Nici eu nu sunt. O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. După şefia PSD o să plec acasă. Sper ca şi viitorul preşedinte al PSD să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoar şi să miroasă oportunităţile. Aşa au considerat ei”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la Conferinţa Judeţeană de Alegeri TSD Dâmboviţa, la Casa Sindicatelor, Târgovişte.
Liderul social-democraţilor a mai spus că deja se vede „aerul proaspăt şi eficienţa actului de guvernare în acest moment”.
„Sunt ferm convins că vom reuşi şi prin miniştrii şi liderii naţionali judeţeni să explicăm oamenilor că altă soluţie nu era şi deja se vede aerul proaspăt şi eficienţa actului de guvernare în acest moment. Nu există lucruri complicate pentru PSD şi membrii PSD. Lucrurile simple mie nu îmi plac. Ele sunt la îndemâna oricui. Îmi plac provocările şi fiţi cu adevărat spiritul acestui partid. Implicaţi-vă în mediu, în acţiuni specifice tineretului, fiţi motorul acestei organizaţii şi vă promit că veţi avea toată susţinerea mea. Implicaţi-vă! Nu e o şansă la îndemâna oricui să ai cel mai tânăr preşedinte de organizaţie şi cel mai tânăr preşedinte de consiliu judeţean din cel mai mare partid. Folosiţi acest atu. Aveţi europarlamentari tineri. Sunteţi o echipă superbă. Cred că organizaţiei PSD Dâmboviţa îi lipsea spiritul pe care dvs îl reprezentaţi”, a completat Ciolacu.

 

Tag-uri: marcel ciolacu, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ